Logg inn ansatte

Login ansatt Vi har byttet løsning for ekstern pålogging fra 10. juni 2013. Nå trenger du ikke lenger en egen pinkode. Logg deg på med brukernavn og passord og du vil motta en engangskode på SMS.

For å effektivisere arbeidet vårt bruker den nye løsningen telefonnummer som kommer fra lønnssystemet. Om du ikke mottar SMS har du trolig ikke registrert telefonnummeret ditt i lønnssystemet, eller telefonnummeret er registrert med 0047 som landkode. Ønsker du å registrere landkode i lønnssystemet må du bruke formatet +47.

Lønnes du fra Zalaris endrer du telefonnummer via selvbetjeningsportalen der. Ansatte i NG Entreprenør kontakter Line Prytz for å få registrert telefonnummer. Andre, eller eksterne brukere kontakter ITsupport.

Den gamle løsningen har eget register over telefonnumre og den løsningen er fortsatt tilgjengelig til medio august 2013. For å logge på med den gamle løsningen trykk her: https://login.norskgjenvinning.no/lp/login/Logon.do

 

Trenger du assistanse?

Vår interne helpdesk er bemannet i perioden kl 07:00-19:00 hver virkedag. Etter kjernetiden kl 07:00-16:00, håndteres kun henvendelser med høy viktighetsgrad, dvs. saker som berører mange personer, har stor økonomisk konsekvens eller påvirker våre kunder direkte.

Telefon: proff 2050 eller 918 80 665

E-post:  itsupport@norskgjenvinning.no  

 

Innlogging til lønnsportalen (Agresso)

For brukere med e-postadresse i Norsk Gjenvinning>>

For brukere uten e-postadresse i Norsk Gjenvinning>>