Favicon files not found

Avfallsløsninger for bedrifter

Bilder til norskgjenvinning.no

"Norsk Gjenvinning har satt seg grundig inn i våre behov og laget en skreddersydd løsning som fungerer sommer som vinter."

Standard løsning eller skreddersøm? Vi hjelper deg og din bedrift

Kravene til avfallsløsninger er ofte ganske like for virksomheter i samme bransje. Det er ofte kun mindre tilpasninger i forhold til størrelse på utstyr og tømmehyppighet som skiller. Likevel finnes det mange virksomheter som trenger å få en skreddersydd løsning for å tilfredsstille krav til effektivitet, miljø, økonomi eller hva det måtte være.

 

Effektiv og miljøriktig løsning med skreddersøm

Gjennom kartlegging og dialog med våre kunder, utvikler vi skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte virksomhet. Sammen med kunden finner vi den rette løsningen med tanke på utstyr, transport og avfallstyper. I tillegg har vi en rekke virkemidler som kan bidra til å skape en enklere hverdag. Det kan være opplæring, merking, rådgivning eller rapportering. Sammen finner vi ut hva som passer din bedrift. 

Vi har i dag over 40 000 kunder i alle deler av landet, og innenfor alle typer bransjer. Det har gitt oss en innsikt vi gjerne deler med flere. Du kan få en enklere hverdag med løsningen Grønt Ansvar

 

Trenger du avfallsløsning hjemme hos deg selv?
Da kan du lese mer om våre tjenester her.

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner