Avfallsløsninger

Bilder kjemiker på vei

"Norsk Gjenvinning har satt seg grundig inn i våre behov og laget en skreddersydd løsning som fungerer sommer som vinter."

Ikke alle virksomheter er A4 og trenger helt egne tilpassede løsninger.

Kravene til avfallsløsninger og industritjenester er ofte ganske like for virksomheter i samme bransje. Det er kun mindre tilpasninger i forhold til størrelse på utstyr og tømmehyppighet som skiller. Likevel finnes det et mangfold av virksomheter som trenger å få en løsning skreddersydd for å tilfredsstille krav til effektivitet, miljø, økonomi, brukere eller annet. 

Effektiv og miljøriktig løsning med skreddersøm

Gjennom kartlegging og dialog med våre kunder utvikler vi skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte virksomhet. Sammen med kunden finner vi den rette løsningen med tanke på utstyr, transport og avfallstyper. Videre tilpasser oss i forhold til kunden når det gjelder opplæring, merking, informasjonsaktiviteter, rapportering og rådgivning.

Vi har også et stort omfang av industritjenester som er med på å komplettere oss som en totalleverandør.

Vi har hentet erfaring gjennom mange år og har i dag over 40 000 kunder som har bidratt til å bygge vår erfarings- og kunnskapsbase som vi deler gjennom smarte skreddersydde løsninger.

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner