Favicon files not found

På tide med en opprydding?


Få det fint i nabolaget med å rake løv, rydde søppel og fjerne ting som har ligget der alt for lenge. Vi hjelper deg å gjøre jobben enklere. Lei en container eller SmartSekk i borettslaget, sameiet eller gå sammen med de nærmeste naboene. Innkall til en felles dugnad og ha vaflene klare når det er tid for en pause.

Hva leter du etter?

Bestill container til fastpris

Bruk ledig tid til å rydde og kvitte dere med gammelt rot og skrot. Fyll inn adresse og hvor lenge dere ønsker å leie. Dere får umiddelbart en fastpris på hva det vil koste å leie en container i den oppgitte tidsperioden.

 

Gå til bestilling ›

Bestill SmartSekk til fastpris

Blir en container for stor? Da er SmartSekk løsningen! SmartSekk finnes i flere størrelser og er enkel å håndtere. Passer til opprydding, mindre byggeprosjekter eller på steder der det er trangt om plassen.

 

Les mer om SmartSekk ›

Avfallshåndtering i borettslag

Vi tilbyr containere og utstyr for enkel og trygg avfallshåndtering i borettslag og sameie. Foruten containere til restavfall og hageavfall, tilbyr vi også bur til EE-avfall og miljøsafe for farlig avfall.

 

Gå til bestilling ›

Gratis informasjonsmateriale

Vi tilbyr ferdig informasjonsmateriell for at borettslag og sameie kan planlegge vårdugnaden enklest mulig.

 

Les mer ›

Innlegg fra Gjenvinningsbloggen

Med våren rett rundt hjørnet må mange sameier og borettslag begynne å tenke på den årlige dugnaden. For å hjelpe deg med å organisere vårryddingen, har vi samlet en rekke råd, tips og nyttig veiledningsmateriell. Materiellet er utarbeidet for å forenkle forberedelsene og sikre at arbeidet utføres trygt og effektivt.

Dugnad i borettslaget: Effektive metoder for vårens ryddesjau

Les mer

Visste du at vi i Norsk Gjenvinning jobber med langt mer enn bare avfall og gjenvinning? Om du har et tett toalett, kloakken kommer opp av sluket eller kommunen har gitt deg beskjed om å utbedre stikkledningene dine – da kan du også få råd og hjelp av oss.

Slik får du hjelp med vannlekkasje, dårlige rør og tett kloakk

Les mer

Tømming av sandfanget er en viktig del av det løpende vedlikeholdet i borettslaget for å hindre oversvømmelser og skader. Kontroll av eldre rør står også på listen til deg som har ansvar for vedlikehold i borettslag, bygårder og næringsbygg.

Slik forebygger du oversvømmelse og skader i borettslaget

Les mer

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner