Favicon files not found

På tide med en opprydding?

Har dagens Koronasituasjon gjort at du har fått mer tid til å rydde opp ute og inne, eller har du kanskje fått startet på et stort eller lite oppussingsprosjekt du har tenkt på lenge? Vi hjelper deg å gjøre avfallshåndtering enklere. Lei en container eller SmartSekk i borettslaget, sameiet eller gå sammen med de nærmeste naboene om du ikke trenger en hel container alene. Innkall gjerne til en felles dugnad med naboene - men husk å holde avstand for å gjøre det på en forsvarlig måte.

Hva leter du etter?

Avfallshåndtering i borettslag

Vi tilbyr containere og utstyr for enkel og trygg avfallshåndtering i borettslag og sameie. Foruten containere til restavfall og hageavfall, tilbyr vi også bur til EE-avfall og miljøsafe for farlig avfall.

 

Gå til bestilling ›

Bestill container til fastpris

Bruk ledig tid til å rydde og kvitte dere med gammelt rot og skrot. Fyll inn adresse og hvor lenge dere ønsker å leie. Dere får umiddelbart en fastpris på hva det vil koste å leie en container i den oppgitte tidsperioden.

 

Gå til bestilling ›

Bestill SmartSekk til fastpris

Blir en container for stor? Da er SmartSekk løsningen! SmartSekk finnes i flere størrelser og er enkel å håndtere. Passer til opprydding, mindre byggeprosjekter eller på steder der det er trangt om plassen.

 

Les mer om SmartSekk ›

Innlegg fra Gjenvinningsbloggen

Etter hvert som vi får en mer vårlig årstid, begynner en rekke sameier og borettslag å tenke på den årlige dugnaden. Her har vi samlet råd og tips for deg som skal arrangere vårryddingen. I tillegg byr vi på gratis informasjonsmateriell som gjør forberedelsene enklere og jobben så trygg og effektiv som mulig.

Effektiv vårrydding i borettslag og sameie

Les mer

Tømming av sandfanget er en viktig del av det løpende vedlikeholdet i borettslaget for å hindre oversvømmelser og skader. Kontroll av eldre rør står også på listen til deg som har ansvar for vedlikehold i borettslag, bygårder og næringsbygg.

Slik forebygger du oversvømmelse og skader i borettslaget

Les mer

Mange forbinder Norsk Gjenvinning med avfall og gjenvinning. Men visste du at vi utfører en rekke andre tjenester også? Som for eksempel når toalettet er tett, kloakken kommer opp av sluket, eller du har fått beskjed av kommunen om å utbedre stikkledningene dine. For hva gjør du da? Vi vet råd!

Om tette doer, ukjente stikkledninger og andre utfordringer

Les mer

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner