På tide med vårrydding?

Har dagens Koronasituasjon gjort at du har fått mer tid til å rydde opp ute og inne, eller har du kanskje fått startet på et stort eller lite oppussingsprosjekt du har tenkt på lenge? Vi hjelper deg å gjøre avfallshåndtering enklere. Lei en container eller SmartSekk i borettslaget, sameiet eller gå sammen med de nærmeste naboene om du ikke trenger en hel container alene. Innkall gjerne til en felles dugnad med naboene - men husk å holde avstand for å gjøre det på en forsvarlig måte.

Hva leter du etter?

Bestill container til fastpris

Bruk våren til å rydde og kvitte dere med gammelt rot og skrot. Fyll inn adresse og hvor lenge dere ønsker å leie. Dere får umiddelbart en fastpris på hva det vil koste å leie en container i den oppgitte tidsperioden.

 

Gå til bestilling ›

Bestill SmartSekk til fastpris

Blir en container for stor? Da er SmartSekk løsningen! SmartSekk finnes i flere størrelser og er enkel å håndtere. Passer til opprydding, mindre byggeprosjekter eller på steder der det er trangt om plassen.

 

Les mer om SmartSekk ›


Borettslag og sameie

Avfallshåndtering i borettslag

Vi tilbyr containere og utstyr for enkel og trygg avfallshåndtering i borettslag og sameie. Foruten containere til restavfall og hageavfall, tilbyr vi også bur til EE-avfall og miljøsafe for farlig avfall.

 

Gå til bestilling ›

Gratis informasjonsmateriale

Hvert år tilbyr vi ferdig informasjonsmateriell for at borettslag og sameie kan planlegge vårdugnaden enklest mulig.
Last ned, print ut og inviter naboene til vårdugnaden. 

 

Les mer ›

Vær varsom i "Koronatider"

Våropprydding er greit, men ta hensyn og følg reglene når dere er flere:

  • Hold avstand til hverandre
  • Ikke vær mer enn 5 personer sammen
  • Bruk hansker, evt. annet verneutstyr
  • Del gjerne opp dugnaden på flere «lag»

Innlegg fra Gjenvinningsbloggen

Skal borettslaget eller boligsameiet ha dugnad denne våren? Vi har samlet tips og råd for deg som skal arrangere vårrydding. I tillegg byr vi på gratis informasjonsmateriell som gjør forberedelsene enklere og jobben så trygg og effektiv som mulig. Invitasjonene er klare. Du trenger bare å bestemme dato, og så går resten av seg selv. I hvert fall nesten!

Dugnad i borettslaget? Slik blir vårryddingen trygg og effektiv!

Les mer

Et viktig tiltak for å hindre oversvømmelser og skader, er å tømme sandfanget jevnlig. Mange glemmer å ha dette som en del av vedlikeholdsrutinene. Det samme gjelder sjekk av gamle rør. Her er noen tips til deg som har ansvar for vedlikehold i borettslag, bygårder og næringsbygg!

Tømming av sandfang må inn i borettslagets vedlikeholdsrutiner

Les mer

Mange forbinder Norsk Gjenvinning med avfall og gjenvinning. Men visste du at vi utfører en rekke andre tjenester også? Som for eksempel når toalettet er tett, kloakken kommer opp av sluket, eller du har fått beskjed av kommunen om å utbedre stikkledningene dine. For hva gjør du da? Vi vet råd!

Om tette doer, ukjente stikkledninger og andre utfordringer

Les mer

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner