Favicon files not found

På tide med en opprydding?


Har du fått mer energi av vårsola og er i gang med å rydde loft og kjeller, fjerne gammelt skrot fra hagen, eller kanskje du er i gang med et oppussingsprosjekt? Vi hjelper deg å gjøre avfallshåndtering enklere. Lei en container eller SmartSekk til deg selv, i borettslaget eller sameiet. Innkall gjerne til en felles dugnad med naboene, om du ikke trenger en hel container eller SmartSekk alene. 

Hva leter du etter?

Bestill container til fastpris

Bruk ledig tid til å rydde og kvitte dere med gammelt rot og skrot. Fyll inn adresse og hvor lenge dere ønsker å leie. Dere får umiddelbart en fastpris på hva det vil koste å leie en container i den oppgitte tidsperioden.

Gå til bestilling ›

Bestill SmartSekk til fastpris

Blir en container for stor? Da er SmartSekk løsningen! SmartSekk finnes i flere størrelser og er enkel å håndtere. Passer til opprydding, mindre byggeprosjekter eller på steder der det er trangt om plassen.

Les mer om SmartSekk ›


Privatpersoner

Vi fikser tette avløp

Har du problemer med vann og avløp? En tett vask eller et tett toalett? Eller kanskje kjenner du kloakklukt i huset?

Les mer ›

Har du fortsatt oljetank?

Fra 1. januar 2020 ble det forbudt å bruke mineralolje til oppvarming av bygninger. Vi kan hjelpe deg med å sanere oljetanken.

Les mer ›

Få 3000 kroner for din gamle bil!

Har du ikke anledning til å levere bilen selv, kan vi på enkelte steder i landet hente den for deg mot en avgift som trekkes fra vrakpanten.

Les mer ›

Innlegg fra Gjenvinningsbloggen

Det er mye avfall som ikke skal havne i containerne eller beholderen. Her er en kort oppklaring og noen råd om hvordan du kan spare mye penger på å redusere mengden med usortert restavfall. 

Hva kan kastes i bedriftens restavfall?

Les mer

Om det er forbudt å kaste avfall i sorte søppelsekker avhenger av hvor i landet bedriften holder til. Stadig flere avfallsaktører og kommuner har de siste årene innført et slikt forbud. Dette er et positivt tiltak for sikkerhet og miljø. Forbudet kan også gi økonomiske gevinster for virksomheten.

Er det lov å kaste avfall i sorte søppelsekker?

Les mer

Visste du at vi i Norsk Gjenvinning jobber med langt mer enn bare avfall og gjenvinning? Om du har et tett toalett, kloakken kommer opp av sluket eller kommunen har gitt deg beskjed om å utbedre stikkledningene dine – da kan du også få råd og hjelp av oss.

Slik får du hjelp med vannlekkasje, dårlige rør og tett kloakk

Les mer

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner