Favicon files not found

På tide med en opprydding?

Har dagens Koronasituasjon gjort at du har fått mer tid til å rydde opp ute og inne, eller har du kanskje fått startet på et stort eller lite oppussingsprosjekt du har tenkt på lenge? Vi hjelper deg å gjøre avfallshåndtering enklere. Lei en container eller SmartSekk i borettslaget, sameiet eller gå sammen med de nærmeste naboene om du ikke trenger en hel container alene. Innkall gjerne til en felles dugnad med naboene - men husk å holde avstand for å gjøre det på en forsvarlig måte.

Hva leter du etter?

Bestill container til fastpris

Bruk ledig tid til å rydde og kvitte dere med gammelt rot og skrot. Fyll inn adresse og hvor lenge dere ønsker å leie. Dere får umiddelbart en fastpris på hva det vil koste å leie en container i den oppgitte tidsperioden.

Gå til bestilling ›

Bestill SmartSekk til fastpris

Blir en container for stor? Da er SmartSekk løsningen! SmartSekk finnes i flere størrelser og er enkel å håndtere. Passer til opprydding, mindre byggeprosjekter eller på steder der det er trangt om plassen.

Les mer om SmartSekk ›


Privatpersoner

Vi fikser tette avløp

Har du problemer med vann og avløp? En tett vask eller et tett toalett? Eller kanskje kjenner du kloakklukt i huset?

Les mer ›

Har du fortsatt oljetank?

Fra 1. januar 2020 ble det forbudt å bruke mineralolje til oppvarming av bygninger. Vi kan hjelpe deg med å sanere oljetanken.

Les mer ›

Få 3000 kroner for din gamle bil!

Har du ikke anledning til å levere bilen selv, kan vi på enkelte steder i landet hente den for deg mot en avgift som trekkes fra vrakpanten.

Les mer ›

Innlegg fra Gjenvinningsbloggen

Visste du at vi i Norsk Gjenvinning jobber med langt mer enn bare avfall og gjenvinning? Om du har et tett toalett, kloakken kommer opp av sluket eller kommunen har gitt deg beskjed om å utbedre stikkledningene dine – da kan du også få råd og hjelp av oss.

Slik får du hjelp med vannlekkasje, dårlige rør og tett kloakk

Les mer

Det er mye avfall fra virksomheten som ikke skal havne i søppeldunken. Her er en kort oppklaring og noen råd om hvordan du kan spare betydelig beløp på å redusere mengden med usortert restavfall.

Hva kan virksomheten kaste i restavfallet?

Les mer

Har du ting du gjerne skulle kvittet deg med, men mangler både bil og henger? Er det trangt om plassen eller er avfallsmengden såpass liten at en container blir litt for stor? Kanskje bor du i sentrum hvor det er vanskelig å plassere en container i gata eller på fortauet? Løsningen kan være SmartSekk. Smidig, effektivt og miljøriktig

Rydd smidig og miljøriktig med SmartSekk

Les mer

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner