Favicon files not found

Gjenvinning av metaller

Orkanger

- Avgjørende for oss har vært Norsk Gjenvinning sine ufravikelige krav til å gjøre ting riktig i forhold til både regelverk og miljø

Norsk Gjenvinning har løsninger for alle typer kunder i hele landet.

Metaller oppstår i de fleste virksomheter og er en svært verdifull ressurs. Uansett om volumene er små eller store er det viktig å håndtere dette på riktig måte slik at metallene blir gjenvunnet. Det kan ligge stor verdiskapning i dette både for deg som kunde og for samfunnet.

Vi har spesialisert oss på mottak og håndtering av metaller

Norsk Gjenvinning løser alle behov knyttet til håndtering av metaller. Vi har det rette utstyret for både innsamling og behandling i hele landet. Vi er landets største aktør og har satset stort for å industrialisere behandlingen av metaller på våre anlegg. Derfor kan vi tilby våre kunder konkurransedyktige løsninger og trygghet for at lover, regler og miljøkrav følges.

Metaller kan enten hentes av oss eller leveres til et av våre anlegg. Vi utfører befaringer, gir råd og engasjerer oss i små og store prosjekter sammen med våre kunder. Alltid med fokus på å finne løsninger som gir optimal verdiskapning innenfor rammen av gjeldende regelverk.

  • Vi henter metaller i hele landet
  • Vi tar i mot metaller på våre anlegg
  • Vi deltar i rive- og ryddeprosjekt
Umbraco CMS Fra MarkedsPartner