Favicon files not found

Nordic Demolition - Riving og miljøsanering

 

Nordic Demolition består av selskapene Øst-Riv AS, R3 Entreprenør AS og Norprodukter Miljø AS. Nordic Demolition er markedsledende innenfor riving, miljøsanering, betongsaging/boring og miljørådgivning.

R3 Entreprenør AS

R3 Entreprenør AS er en ledende aktør i Norge med lang erfaring innenfor miljørådgivning, riving, miljøsanering, betongsaging og kjerneboring.

Selskapet leverer prosjekter for private- og offentlige bygningseiere, og nasjonale- og regionale entreprenører.


R3 utfører prosjekter over hele landet og er representert med kontorer i Oslo, Slemmestad, Skien, Rudshøgda og Trondheim.

Gå til nettside

Øst-Riv AS

Øst-Riv AS er et entreprenørfirma som leverer tjenester innen riving, miljøsanering, betongsaging og konstruktiv oppbygging med stål og betongarbeider.

Selskapets ledelse har over 30 års erfaring når det gjelder riving, med et stort kontaktnett i bransjen og hovedkontor i Slemmestad.


Hovedarbeidsområde er Oslo og Østlandsområdet, med oppdragsgivere fra store entreprenørselskaper til mindre utbyggere.

Gå til nettside

Norprodukter Miljø AS

Norprodukter er en riveentreprenør som hovedsakelig har virksomhet innen rehabiliteringsprosjekter.


Selskapet tilbyr primært saneringstjenester med særskilt fokus på rehabilitering av bygg i drift, eksempelvis hoteller som er i drift under renovasjonsarbeidene.

Norprodukter tilbyr i tillegg tjenester som asbestsanering, rivning, betongsaging, kjerneboring, wiresaging, soppsanering, pcb-sanering, annen miljøsanering samt generelt anleggsarbeid.

Gå til nettside

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner