Favicon files not found

Rapportering

Grønt Ansvar

Rapporter og statistikk er helt nødvendig for å ha kontroll på både økonomiske og miljømessige effekter.

Behovet for kontroll og dokumentasjon er økende. Dette er nødvendig både i forhold til kostnadskontroll, HMS og dokumentering av miljøeffekter. Ofte brukes det mye tid på å samle informasjon og lage rapporter som ivaretar behovene.

Rapporter og statistikk får du av oss

Rapporter og statistikk som bl.a dokumenterer oppdrag, kostnader og kildesorteringsgrad kan du enkelt få av oss. Alle data bearbeides og sammenstilles slik at våre kunder får full oversikt og på en enkel måte kan ivareta sine rapporteringsbehov. Vi har utviklet en rapporterings-modell som også ivaretar behovet for kunder med flere avdelinger og flere rapporteringsnivåer.

Vi tilbyr følgende rapporter:

 • Faste rapporter (gratis)
  Vi tilbyr, uten ekstra kostnader, enkle rapporter som sendes ut på e-post til våre kunder. Disse rapportene viser avfallsvolum og sorteringsgrad, og kan blant annet brukes som dokumentasjon til myndighetene.

  For de av våre kunder som har flere lokasjoner, har man mulighet til å velge mellom å motta en samlet rapport for alle lokasjonene, eller en rapport der data er separert pr. lokasjon.

  Vi tilbyr følgende faste rapporter:

  • Standard avfallsrapport
   Viser data i valgt periode + data hittil i år.
  • Standard avfallsrapport med kostnader
   Viser data i valgt periode + data hittil i år.
  • Bygg og anlegg avfallsrapport
   Viser data i valgt periode + data hittil i prosjektperioden.

  Du kan velge fast utsendelse hver 14. dag, hver måned eller hvert kvartal.

  Har du et konkret behov for data fra en bestemt tidsperiode, tilbyr vi også engangsutsendelser med kun data fra den tidsperioden du angir.

  Bestill fast rapport til din e-postadresse ›

 • Grønt Ansvar®
  Har du Grønt Ansvar®-abonnement, kan du laste ned og bygge dine egne rapporter. Her finnes både et sett med informative standard rapporter og nøkkeltall, som er et verdifullt virkemiddel for å optimalisere din avfallsløsning. I tillegg har du muligheter for å lage dine egne rapporter.
  Gå til info og priser på Grønt Ansvar® ›

 • Skreddersydde rapporter
  Ønsker du rapporter utover det standard rapport gir, eller har Grønt Ansvar®-abonnement, men ønsker hjelp til å lage skreddersydde rapporter? Da kan vi også hjelpe deg. Vi utarbeider rapporter i henhold til dine ønsker og behov. Tjenesten koster kr. 790,- pr. time (minimum kr. 300,-). Pris eks. mva.
  Bestill skreddersydd rapport ›
Umbraco CMS Fra MarkedsPartner